Praktisch

Eens u het gewenste testmoment heeft gereserveerd krijgt u een bevestiging vanuit SwimAnalytics. Op de dag van opnames kan u zich aanmelden aan de kassa van het Wezenbergzwembad en melden dat u voor opnames komt van SwimAnalytics. Omkleden kan u in de kabines en u kan uw sportzak meenemen naar het nieuwe topsporttrainingsbad. Breng zeker een handdoek mee indien de beelden meteen bekeken worden aan de kade van het zwembad.

Het uur van reservering is telkens het uur dat we starten met opnames, om de tijd zo efficient mogelijk te gebruiken kan u best eerst opwarmen in het oude bad. Er zal enkel toegang verleend worden aan de coaches die de zwemmers vergezellen naar het topsporttrainingsbad.

Na de analyses krijgt u een USB-stick met de beeldopnames en PDF file met tips en aanpassingen onmiddellijk mee.

Bekijk onze prijzen

Reserveer nu!

Triatleten WELKOM!

Triatleten kunnen tijdens een testopname hun techniek met en zonder wetsuit met elkaar vergelijken. Eveneens zijn testmomenten voor wetsuits ook mogelijk.

 

Rugstart ledge

Bij opnames van SwimAnalytics kan gebruik gemaakt worden van een backstroke ledge. Eveneens kan tussen de opnames van mede zwemmers deze gebruikt worden als training. 

USB Stick

Na de opnames krijgt de club of atleet een usb stick meteen mee met de opgenomen beelden. Deze beelden in .avi formaat kan je thuis afspelen met bv windows media player, kinovea, VLC player,...

Onze partners